Getting Personal

Aangenaam!
Joost Holstvoogd

Privacy compliance management | FG

MBA, CIPP/E, CIPM, CTPP
ISO 27001 Implementor & Auditor

Wat mensen zeggen

Visie

Het belang voor organisaties om hun betrouwbaarheid aan te kunnen tonen,
neemt alleen maar verder toe.

De wereld raakt steeds meer verbonden, producten en diensten smelten samen, worden complexer en voor klanten steeds moeilijker te doorgronden. Wanneer de controleerbaarheid afneemt, neemt het belang van vertrouwen toe. Integer handelen is een voorwaarde maar op zichzelf niet voldoende. Om zaken te kunnen (blijven) doen moeten organisaties hun betrouwbaarheid aantonen. Aantoonbaar in control zijn van de processen en aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving; daar gaat het om.

Het bereiken van solide privacy compliance is voor veel organisaties een uitdaging. De wetgeving is breed en abstract. Er zijn veel stakeholders met verschillende belangen. Talloze processen en procedures moeten aangepast en medewerkers van hoog tot laag krijgen er taken en verantwoordelijkheden bij. Veel organisaties hebben daarnaast meer aandacht voor de beheersing van hun eindproduct dan voor de beheersing van hun processen. En last but not least: goede bescherming van persoonsgegevens is belangrijk, maar het is zeker niet de hoogste prioriteit van organisaties. Dus hoe sneller dit proces geborgd is, des te beter het is.

Met Getting Personal heb ik mij daarom gespecialiseerd in de implementatie van managementsystemen voor de bescherming van persoonsgegevens; de integrale en structurele borging van privacy binnen uw processen. Op basis van een gedegen aanpak, privacy formats en best practices help ik organisaties snel hun betrouwbaarheid aantoonbaar te maken.

Benieuwd hoe Getting Personal uw organisatie kan helpen
op weg naar blijvend aantoonbare betrouwbaarheid?