Consultancy

Expertise op afroep

Tijdelijke versterking van uw organisatie

Voor wanneer u snelheid, zekerheid en/of flexibiliteit wilt toevoegen aan uw privacy organisatie. 

Het bereiken van privacy compliance kent heel veel facetten. En hoewel in eerste instantie vaak aan wetgeving wordt gedacht, is dat maar een klein deel van de compliance uitdaging van organisaties. Denkt u maar aan projectmanagement, procesinrichting, risicomanagement, opleiding en training, organisatie-inrichting, informatiebeveiliging en het gedrag van medewerkers, om zo maar een paar aspecten te noemen. En dan zijn er natuurlijk nog de AVG-specifieke uitdagingen als zoals het maken van een privacy beleid, het uitvoeren van DPIA’s, het opzetten van bewijs van compliance en ga zo maar door. 

Wanneer u niet alle benodigde capaciteiten beschikbaar heeft of in huis heeft, kan tijdelijke inhuur een goede oplossing zijn. De expertise van Getting Personal voegt snelheid, zekerheid en/of flexibiliteit toe aan uw privacy organisatie.   

Privacy als waarde

Wanneer vertrouwen voor u een kritische succesfactor is, dan zal privacy hoog op uw agenda staan. Wellicht heeft u zelfs de ambitie om het als onderscheidend vermogen in te zetten. Privacy dient dan op een gebruikersvriendelijke of zelfs vernieuwende manier te worden ingebed in uw processen. Dit vraagt om een geïntegreerde aanpak in nauwe afstemming met de sleutelfuncties binnen uw organisatie. 

Kernwoord: Gedegen.

Privacy als verplichting

Wanneer privacy wat minder hoog op de prioriteitenlijst van uw organisatie staat, is het zaak snel in te zoomen op de belangrijkste privacy risico’s voor de betrokkenen en de organisatie. De wet vertelt u dan wat u verplicht bent te doen, maar niet hoe u dit moet doen. Getting Personal helpt u te voldoen aan uw verplichtingen op een manier die bij uw organisatie past: goedkoop en simpel waar dit kan, wat uitgebreider waar dit moet. 

Kernwoord: Pragmatisch.

Neem contact op en informeer vrijblijvend of en hoe Getting Personal uw organisatie kan helpen uw privacy doelen te realiseren.